Varázsuszi – Babaúszástól az Úszásoktatásig

  • RSS
  • Facebook

Kiknek ajánljuk a foglalkozást?

2 -4 éves kisgyermekek számára
A gyermekeket önálló úszásra 5 éves kortól javasoljuk, hiszen ekkor állnak készen erre.

2 éves kortól teljesen kezdő gyerekek és a babaúszást pici koruk óta űző kis úszóbajnokok is részt vehetnek a foglalkozásokon.

Ők három éves korukra önállóan lebegnek háton és hason is a vízen, víz alatt magabiztosak, sőt annyira szeretnek ott lenni, hogy ezt a korszakot szinte végig búvárkodással töltik. Önállóan használják a vízi kukacot és deszkát. Bátran ugranak a vízbe, akár fejest is.

3,5 -4 éves kor között a rendszeresen járó gyerekeket uszodához szoktatjuk (új környezet, hideg víz, edzők). Az új helyszínen a korábban megismert oktató, ill. feladatsorok segítik a kicsik beszokását, majd rövid időn belül, a szülők már csak fele órát vannak jelen, az óra második felében már csak az oktató-edző csapat segíti a gyerekeket.

4-5 éves korosztály mellett már csak az edzők vannak, ez már az úszásoktatás.
A szülők külső szemlélők. A volt oktató továbbra is figyelemmel kíséri kirepült tanítványai fejlődését, hiszen még sokáig tud segíteni, főleg a gyermek személyiségének ismerete alapján (még évekig látjuk ezeket a gyerekeket és közben sokat hallunk róluk, megismerjük a
családot és a kis tesókat,…milyen nehéz is elengedni őket…) Nyári táborokban jó újra együtt úszni, játszani, kirándulni, a nagyokkal…

erdekel1

Mikor van a foglalkozás?

Hétköznap és hétvégén (előzetes egyeztetés szükséges!)

 

Mennyi ideig tart egy foglalkozás?

60 perc

 

Hogyan zajlik a foglakozás?

A szülő aktív részvételével játékos formában barátkozunk a vízzel, a mozgással.

Megismerkedünk a „nagy vízzel” (különálló, meleg vizű, családias medencében), az úszásoktatás során használatos eszközökkel, az úszás alapjaival.
A foglalkozás célja játékokon, énekeken keresztül az úszást előkészítő, megalapozó mozdulatok, légzés technika elsajátítása, és a bátorság megszerzése.

A foglalkozások helyszíne: Veresegyház, Kerepes

Családias, kifejezetten gyerekek részére fenntartott melegvizű medencében.

 

Mennyibe kerül?

Bérlet ára: 15.000 Ft/gyermek 4 alkalom. (testvérkedvezmény van)
Egy alkalom ára: 4500 ft.

Amennyiben egy családból több gyermek is nálunk úszik, testvérkedvezményt adunk. Kérjük, minden gyereknek külön jelentkezési lapot töltsetek ki és a megjegyzés rovatban jelezzétek, hogy igénylitek-e a testvérkedvezményt.

A jelentkezés előküldése után felvesszük Veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén.

Jelentkezés