Varázsuszi – Babaúszástól az Úszásoktatásig

  • RSS
  • Facebook

Több szinten foglalkozunk a legkisebbek úszásoktatásával, a sportág, a rendszeres testmozgás megszerettetésével.

Kiknek ajánljuk?

4 éves kortól kezdhetik nálunk az úszás alapjainak elsajátítását a gyerekek. Speciálisan a 4-8 éves gyerekek tanításával foglalkozunk. Több csoportban, több szinten. 

4 éves kezdő gyermekeket szüleikkel együtt várjuk a foglalkozásokra, ha ekkorka gyermeked van, a Játékos úszást megalapozó foglalkozás szülői részvétellel elnevezésű foglalkozást ajánljuk.

Hányan vannak egy csoportban?

Kiscsoportos és nagycsoportos foglalkozásokat szervezünk, melyekbe szakmai szempontok szerint osztjuk be az gyerekeket.

Csoportjaink létszáma 8 (kismedencés helyszín)/ illetve 15 fő (nagymedencés helyszín)

Természetesen minden korcsoport más és más oktatói segítséget igényel. A legkisebb, ill. legkezdőbb csoportoknál oktatóink is a vízben vannak, így segítve a kicsik vízbiztosságának kialakulását. Ahogy nőnek, ügyesednek a gyerekek, úgy lesz egyre kevésbé szükség erre. Kezdetben sok játékkal, a vízzel való megbarátkozás, biztonságérzet megszerzése, az edzők megismerése (és persze az edző részéről a gyerkőc megismerése), megszeretése a cél. Az oktatás alatt használatos eszközök,  az úszás alapjainak elsajátítása után a kar és lábtempók összekötése, a technika finomítása, később az edzettség szintjének növelése a cél.

A foglalkozások helyszíne: Veresegyház, Kerepes

Családias, kifejezetten gyerekek részére fenntartott meleg vizű medencében, a kezdő és középhaladó szinten úszó gyermekeknek.

Uszodai körülmények között a haladó csoportoknak tartunk órákat.

Mennyibe kerül a foglalkozás?

Bérlet ára:

13.000 Ft/gyermek 4 alkalom. (kismedencés helyszínek)

16.000 Ft/ gyermek 6 alkalom. (nagymedencés helyszínen)

Egy alkalom ára: 3500 ft.

 

erdekel1

Amennyiben egy családból több gyermek is nálunk úszik, testvérkedvezményt adunk. Kérjük, minden gyereknek külön jelentkezési lapot töltsetek ki és a megjegyzés rovatban jelezzétek, hogy igénylitek-e a testvérkedvezményt.

A jelentkezés előküldése után felvesszük Veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén.

A Varázsuszi foglalkozásai

Az oktatói csapat célul tűzte ki maga elé, az úszás megtanítása mellett, a víz játékos meghódítását is, a családok „megmozgatását” (táborok alatt játékos sportolási lehetőségek: úszás, lovaglás, kalandparkok, játék), kis közösségek, barátságok létrejöttének segítését (táborokban, kirándulásokon).

Mikor érdemes elkezdeni? Sosincs késő!

Bármekkora is a babád, vagy már nem is baba igazán, akkor sincs késő elkezdeni a víz megszerettetését.

A foglalkozások anyaga mindig igazodik a gyerekek korához, tudásszintjéhez, sőt alacsony csoportlétszám miatt még a személyiségéhez is. Nyilván minél közelebb van a pocakbeli vizes élményéhez, annál természetesebb közeg számára a víz, de nagyobbacska babák is otthonosan mozognak, hamar felzárkóznak köszönhetően a kellemes környezetnek, az énekeknek, a feladatok fokozatosságának, a szülő szerető, biztonságot adó közelségének és persze az oktató varázsának. 🙂

Jelentkezés Úszásoktatásra